Skip to main content

17. svibnja 2024.

Rap grupa Podrumatik iz Kaštela objavili singl “Podrumovi Umovi”

Podrumatik – “Podrumovi umovi” Iz kaštelanskog Škija studija izniknuo je Podrumatik koji spaja elemente old school rapa kojeg su naposljetku začinili elementima new schoola. Prvi spot “Podrumovi Umovi” najavljuje album prvijenac “Ostaje Nam Se Samo Smijat” koji izlazi pred kraj ljeta 2024.

Na pjesmi “Podrumovi Umovi” možemo čuti stihove iz kojih Podrumatik šalje jasne poruke da jednom kad krene nema stajanja jer njihovi umovi rade na glas jer drugačije ne znaju. Njihove repetirajuće fraze pozivaju vas na mijenjanje percepcija i uranjanje u dubinu Podrumatik izražaja.

Poslušajte “Podrumovi Umovi”: www.youtube.com/watch?v=1BaKJR7GPRE

Podrumatik je rap grupa iz Kaštela, nastala u podrumu kojeg danas nazivamo Škija studio. Grupa broji četiri člana, od kojih su Stee Lud i Zenza dva vodeća rap vokala, Milas koji je najčešće pjevni vokal, te producent Toka. Grupa se oformila spontanim stjecajem okolnosti. Kroz druženje i zajedničke afinitete prema hip hop žanru prvi doticaj bio je pravljenje beatova, a malo kasnije i repanje.

“Otvoreno pristupamo stvaranju glazbe najviše iz ljubavi prema svim podžanrovima, te po našoj procjeni uzimamo najbolje od rapa i trapa od čega stvaramo vlastitu smjesu.” – kažu iz Podrumatika.

Pratite novosti iz Podrumatik svijeta:
www.instagram.com/podrumatik