Skip to main content

25. lipnja 2024.

Jedinstveni glazbeni doživljaj Nine Romić u Šibeniku, Vrbovcu i Krku

Ljetni koncerti Nine Romić

Nina Romić nastavlja svoje glazbeno putovanje koje vodi u samo srce vlastite nutrine. Njeno bogato kantautorsko iskustvo upotpunjeno je magičnom glazbenom podrškom talentirane multiinstrumentalistice Jelene Galić i nagrađivanog producenta i bubnjara Silvija Bočića. Kao trio obećavaju autentično i iskreno putovanje za svakoga u publici, a njihovu glazbenu sinergiju doživite na skorašnjim koncertima u Vrbovcu, Šibeniku i Krku.

Nina Romić u pratnji Jelene Galić dolazi na 13. izdanje međunarodnog pjesničkog SUR Festivala, na kojem nastupa i hrvatska etno diva Dunja Knebl s kojom Nina priprema novi studijski album koji će odisati kombinacijom modernog i tradicionalnog izričaja. SUR Festival održava se četiri dana na različitim lokacijama, a Nina Romić nastupa u Vrbovcu 30. lipnja. Već u utorak 2. srpnja kreće za Šibenik na kojem će trio upriličiti koncert na prekrasnoj, povijesnoj lokaciji tvrđave Barone uz spektakularan zalazak sunca. Na tradicionalne glazbene Tramonto večeri u gradu Krku Nina Romić trio dolazi 17. srpnja kada će Krčani i njihovi posjetitelji moći uživati u Ninim glazbenim ekspresijama.

Ulovite poneki koncert Nine Romić i osigurajte sebi nesvakidašnje iskustvo koje će dugo pamtiti – glazbeni susret koji će vas odvesti prema skrivenim dijelovima vlastite duše.

30.6. SUR Festival, Vrbovec
2.7. Tvrđava Barone, Šibenik
17.7. Tramonto glazbene večeri, Krk
16. – 18.8. Velestovo pjesnički festival, Ohrid, Makedonija
23.8. – 24.8. Rooftop Sessions, Zagreb
2.9. Ratkovićeve večeri poezije, Bijelo Polje, Crna Gora
4.9. Podgorica, Crna Gora
9.9. TBA, Zagreb