Skip to main content

26. lipnja 2024.

Brain Holidays u Šibeniku, Zagrebu i Kaštelu Starom

Plesni reggae groove na ljetne pozornice

Brain Holidays, reggae bend s mnogo utakmica u nogama donosi zarazni, plesni groove na ljetne pozornice. Njihovi nastupi uživo koji tjeraju na ples jedan su od najjačih atributa ovih pionira reggae glazbe.

Nakon više od dva desetljeća rada, desetaka tisuća prijeđenih kilometara i snimljenog, petog albuma u studiju Boba Marleyja, Brain Holidays pozitivne vibracije u prvoj polovici ljeta donose na stageve u Šibeniku, Zagrebu i Kaštel Stari. U subotu 29. lipnja na poziv udruge Oksid dolaze na jubilarno, deseto izdanje T.L.M Festivala u Šibeniku, a u Zagrebu ih možete uloviti već 7.7. u Sigetu u sklopu Q’Art Festivala gdje će proslavit 60. rođendan zagrebačkog Parka mladenaca. Ovu rundu nastupa zaključit će nastupom u Kaštelu Starom 11.7. gdje će pozornicu dijeliti s Darkom Rundekom na Lovestock Festivalu.

Druga polovica ljeta donosi atraktivne nastupe s jamajčanskom zvijezdom Italee koja je uvelike doprinijela zvuku njihovog petog studijskog albuma “Jamaican Connection“.

Brain Holidays svojom kvalitetom i ustrajnošću su jedan od najdugovječnijih bendova na ovim područjima. Dođite poslušat kako interpretacija karipskog reggae zvuka zvuči u domaćem kontekstu u Šibenik, Zagreb i Kaštel Stari.

Foto: Gardy Stein (Reggaeville)