Skip to main content

10. srpnja 2024.

Banana Zvuk objavili remikseve Studio Frenda i Valentina Boškovića na EP-u “Lito”

Novi EP za Banana Zvuk

Banana Zvuk objavili su dugoočekivani EP “Lito” koji sadrži dva remiksirana singla Valentina Boškovića i Studio Frenda. 

U svibnju 2020. godine objavili su “Re-Shake!“, kompilacijsko izdanje koje je u reggae ruho obuklo i pjesmu Valentina Boškovića Leteći pijat i jorcot“, a koje slušamo i na ovogodišnjem EP-u prigodno nazvanim “Lito“. “Privremeno lud (Abimbola Bubu)Studio Frenda također dobiva novu dimenziju u režiji Banana Zvuka pa ovaj zarazni singl možemo slušati u reggae izdanju.

Upalite “Lito” i saznajte kako Banana Zvuk utječe na ljetno raspoloženje.

Banana Zvuk je splitski duo kojeg čine Luka (TBF) i Yuri (ST!llness) bave se istraživanjem i promoviranjem ritmovima od reggaea, hip-hopa, dancehalla, drum’n’bassa, junglea do različitih mashupova.

Od početka 2021. godine Banana Zvuk kreće u novi serijal remikseva i suradnji s lokalnim autorima kao što su Porto Morto, Sara Renar, Reper iz sobe i Killo Killo banda čije su dosadašnje radove prerušili u prepoznatljiv Banana Zvuk stil. Druga polovica 2021. godine donosi njihov drugi autorski album “Roba” koji je nominiran za glazbene nagrade RockOff i Porin. Singl “Legaliziraj” s albuma “Roba” u 2022. godini dobio je svojih osam remixeva od strane etabliranih producenata.